ØST KUNST artikler

Siste nytt om kunstkurs, utstillinger, arrangementer og ØST kunstnere

ØST KUNST artikkel

ØST KUNST SIN SATSNING PÅ ROMSÅS

ØST KUNST er en lokal aktør som har vært til stede på Romsås i flere år. Vi har arrangert en rekke arrangementer og opprettholdt tett dialog med lokalbefolkningen.

Romsås er valgt som satsingsområde for ØST KUNST basert på omfattende dataanalyser som viser at lokalbefolkningen sjelden besøker tradisjonelle kunstinstitusjoner. Dette betyr at vi går glipp av å møte kreative sjeler og talenter.

En inkluderende kunstarena

Vår drøm er å møte denne utfordringen ved å etablere en inkluderende kunstarena som gjør oss bedre kjent med kunstneriske krefter lokalt, samtidig som dette blir Oslos nyeste kunstdestinasjon, der hele Oslo får møte nye, unike utstillinger og kan delta på kule workshops.

 

Nå ønsker mange positive krefter å gjøre en forskjell på Romsås, og det er uttrykt et sterkt ønske om kunstnerisk og kulturell tilstedeværelse i området. Flere kunst- og kulturinstitusjoner har vist stor interesse for dette, og det nedlagte Romsås sykehjem kan få nytt liv som et kulturelt og kunstnerisk senter.

Nyhetsbrev

Registrer deg for Øst Kunst-bloggen og få med deg det siste om kommende kunstutstillinger, konserter, eventer og mye mer.