Eventer

Kunst. Utstillinger. Workshops. Festivaler. Musikk. Dans.

ØST KUNST tilbyr et variert program i Groruddalen. Fra høsten kan du se frem til kunstutstillinger, musikalske opplevelser, dansekurs, kreative verksteder og livlige festivaler, som alle feirer den lokale kreativiteten og kulturen.

lilla plakat med bilde av en jenste som driver med tekstilmaling.

WORKSHOP: TEKSTILMALING PÅ KLÆR

ØST KUNST og Deichman inviterer til en morsom og lærerik dag hvor du kan designe din egen kunsteriske design på et klessplagg med tekstilmaling.
Dato: Onsdag 26 juni

Tid: 14-17

Sted: Deichman Romsås

Les mer »

BARNAS KUNZTDAG MED EINAR GRANUM KUNSTFAGSKOLE

I forbindelse med ØST KUNSTfestivalen feiret vi årlig Barnas Kunztdag, en festdag dedikert til kreativitet og kunstnerisk utfoldelse i denne delen av byen! Dette året var vi begeistret over å samarbeide med Einar Granum Kunstfagskole, som brakte en rekke kunstneriske aktiviteter til Romsås og Linderud senter. Barna kunne skape sitt eget unike selvportrett med varierte materialer og ta del i ansiktsmaling!

Les mer »

KUNSTKURS ETTER SKOLETID FOR UNGDOMMER

Som en del av Romsås kunstarena satsingen har nå ØST KUNST fått et midlertidig kreativt prosjektrom.

På romsås senter kan du nå finne ØST KUNST i full planlegging av nytt kunstgalleri og workshops for ungdommer.

I juni arrangeres det to workshops for ungdom og fra august 2024 kan du glede deg til ukentlige kunstaktiviteter på Romsås!

Les mer »

KONTAKT OSS

ønsker du å delta?

Ønsker du å delta på våre arrangementer, arrangere en workshop eller stille ut noe? Vi ønsker å høre fra deg!

 

Ta gjerne kontakt med oss med spørsmål eller for å melde din interesse. Vi er åpne for samarbeid og ser frem til å skape kunstneriske opplevelser sammen med deg. Send oss en melding eller e-post, og vi vil svare så snart som mulig.